Kythira - 29-11-2017Kythira

Twintigers Timo en Vincent zijn helemaal klaar voor een deugddoende vakantie. Even alleen maar tijd voor elkaar, ver weg van de dagelijkse sleur. En waar zou dat beter kunnen dan op het idyllische Kythira, eiland van de godin Aphrodite? Tante Lieve en tante Sara ontvangen de twee alvast met open armen. Maar of het een zorgeloze vakantie wordt? Bij het inchecken botsen de jongens op Amber, Timo’s eigenzinnige ex die in het hotel werkt. Vincent laat het niet aan zijn hart komen. Hij kent Timo immers door en door. Toch?
Na ‘Tragedy’ en ‘Chez Nous’ brengt Spot On met ‘Kythira’ een spiksplinternieuwe komedie vol zon, wijn en liefde!

Met: Kevin Vermeylen, Pieter Goffin, Liesbeth Godts, Robin Dekelver, Sten Van Gorp, Deborah Bennaets, Julie Helsen, Gert Rogge, Maarten Van Puymbroeck, Simon V., Kevin Coomans en Johan Wouters!

Scenario: Benjamin Laureys
Regie: Benjamin Laureys en Steven Claes
Scenografie: Steven Claes
Techniek: Jelte Vanderwaeren

Standaardprijs: € 10
Cavariapas: € 9
Reservaties: https://www.hetgasthuis.be/tickets
I.s.m. het Holebifilmfestival

22448457_1853805424647900_6072465579908850936_n12 Points

I have a dream… Het klinkt als het begin van een ABBA-musical. Maar in dit geval is het iets anders.

Alexander heeft een droom en hij heeft er alles voor over om die te realiseren. Ook al zijn er maar weinigen die in zijn slaagkansen geloven, Alexander is er rotsvast van overtuigd dat hij zijn 12 points zal kunnen behalen en dat als volbloedhetero op het podium van het Eurovisie Songfestival.

Comme l’oiseau bleu survolant la terre zet hij er zijn schouders onder. Hij wil rise like a phoenix en als een satellite door de wind recht op zijn doel afgaan. Of wordt het zijn Waterloo?

Tekst: Bram Gezel & Bruno Demuynck
Spel: Lydia Ancolet, Paolo Carai, Sandra DE Bast, Andy de Sutter, Geert De Vleminck, Valérie Dubois, Bram F. Gezel, Maxime Marchant, Kristof Saye, Paolo Scalabrini, Roel Vaneerdeweg en Elke Verbeyst
Bewegingscoach: Wesley De Staercke
Stemcoach: Patricia Pe Janssen
Regisseur: Bruno Demuynck

Standaardprijs: € 10
Cavariapas: € 9
Reservaties: https://www.hetgasthuis.be/tickets
I.s.m. het Holebifilmfestival