Mixedcafé

Ben je WEL JONG maar NIET HETERO? Wij stellen ons graag even voor, wij zijn MIXED. Elke eerste en derde donderdag van de maand kan je iets komen drinken tijdens ons Mixedcafé in jeugdhuis De Klinker (Aarschot). Kom de Mixed-ambiance opsnuiven en leer andere jongeren kennen van jouw leeftijd! We zijn een groep jongeren die zich samen amuseren en Mixed is daar de ideale plaats voor. Niemand zal jou hier vreemd aankijken en Mixed biedt jou een plek om jezelf te zijn. Iedereen van harte welkom!

Dat het zomert bij Mixed, zal je merken als je tijdens de zomermaanden een bezoekje brengt aan ons Mixedcafé. De terrasjes worden buiten gezet, en bovendien kan je bij ons genieten van enkele heerlijke cocktails! In de aanbieding hebben we zowel non-alcoholische als alcoholische cocktails. Maar wat hebben wij nog meer te bieden: Sfeer, vriendschappen, … .
Breng gerust je vrienden mee en leer andere jongeren kennen! Samen maken we op de 1ste en 3de donderdag van de maand steeds er een fijne avond van! Be there!

_1424315142

HOE WERKEN WIJ?

Hoi!
Wij zijn BrianBrammy en Robby  onder leiding van Katharina en je kan ons zo bereiken:

  • via mail:  kan je contact opnemen als je vragen hebt over het mixedcafé. Wil je graag deel uit maken van ons leuke caféteam? Heb je goede ideeën voor een themacafé? Of wil je graag eens helpen tijdens een mixedcafé, stuur dan ook zeker en vast een mailtje naar cafe@mixedonline.be.

Elke 1ste en 3de donderdag van de maand houden we in jeugdhuis De Klinker in Aarschot ons Mixedcafé. Hier kan je de jonge, frisse wind komen opsnuiven die binnen Mixed waait.

  • 1ste donderdag: Themacafé (bijvoorbeeld weerwolven, YouTube nights, …)
  • 3de donderdag: Instapmoment voor Mixedcafé