bbq9Ben je WEL JONG maar NIET HETERO? Wij stellen ons graag even voor, wij zijn MIXED. Elke eerste en derde donderdag van de maand kan je iets komen drinken tijdens ons Mixedcafé in jeugdhuis De Klinker (Aarschot). Kom de Mixed-ambiance opsnuiven en leer andere jongeren kennen van jouw leeftijd! We zijn een groep jongeren die zich samen amuseren en Mixed is daar de ideale plaats voor. Niemand zal jou hier vreemd aankijken en Mixed biedt jou een plek om jezelf te zijn.

Iedereen van harte welkom!

HOE WERKEN WIJ?

Elke 1ste en 3de donderdag van de maand houden we in jeugdhuis De Klinker in Aarschot ons Mixedcafé. Hier kan je de jonge, frisse wind komen opsnuiven die binnen Mixed waait.

  • 1ste donderdag: Themacafé (bijvoorbeeld weerwolven, YouTube nights, …)
  • 3de donderdag: Instapmoment voor Mixedcafé

Summervibes

mixed_kleur_palmboom (transparant)Dat het zomert bij Mixed, zal je merken als je tijdens de zomermaanden een bezoekje brengt aan ons Mixedcafé. De terrasjes worden buiten gezet, en bovendien kan je bij ons genieten van enkele heerlijke cocktails! In de aanbieding hebben we zowel non-alcoholische als alcoholische cocktails. Maar wat hebben wij nog meer te bieden: Sfeer, vriendschappen, … .
Breng gerust je vrienden mee en leer andere jongeren kennen! Samen maken we op de 1ste en 3de donderdag van de maand steeds er een fijne avond van! Be there!

logo_jc_de_klinker_-_jeugdhuisWAAR?

Jeugdhuis De Klinker

Adres:
Demervallei 14
3200 Aarschot