Je wilt meer informatie…

over de scholenwerking

Je wilt weten wat de scholenwerking precies inhoudt, of je vraagt je af voor welke leeftijden onze werking geschikt is? Dan stuur je toch gewoon een mailtje!

Welke gegevens verzamelen wij? Helemaal niets! Je vraag zal beantwoord worden door de scholenwerkingsverantwoordelijke. Zodra je geholpen bent, zal de scholenwerkingsverantwoordelijke je mail verwijderen.

over een activiteit

Je bent vergeten op welk uur we afgesproken hebben, of je vraagt je af of je met iemand kan carpoolen naar die super coole activiteit die je écht niet kan missen? Dan stuur je toch gewoon een mailtje!

Welke gegevens verzamelen wij? Helemaal niets! Je vraag zal beantwoord worden door de activiteitenverantwoordelijke. Zodra je geholpen bent, zal de activiteitenverantwoordelijke je mail verwijderen.

over het onthaal

Je bent nog een beetje onzeker, of je weet niet echt waar die befaamde “pomp” eigenlijk staat? Dan stuur je toch gewoon een mailtje!

Welke gegevens verzamelen wij? Helemaal niets! Je vraag zal beantwoord worden door de onthaalverantwoordelijke. Zodra je geholpen bent, zal de onthaalverantwoordelijke je mail verwijderen.

over het café

Je wilt weten waar en wanneer ons café doorgaat? Dan stuur je toch gewoon een mailtje!

Welke gegevens verzamelen wij? Helemaal niets! Je vraag zal beantwoord worden door de caféverantwoordelijke. Zodra je geholpen bent, zal de caféverantwoordelijke je mail verwijderen.

Je schrijft je in voor een activiteit

Je schrijft je in voor een activiteit van Mixed door een mailtje te sturen, het google formulier in te vullen of door gewoon een seintje te geven aan de activiteitenverantwoordelijke.

Welke gegevens verzamelen wij?

  • Je naam en je voornaam
  • Je e-mailadres
  • Je eventuele allergieën

Wat doen wij met deze gegevens?

We gebruiken je gegevens in de eerste plaats voor de verzekering.

Je naam en je voornaam komen op een aanwezigheidslijst te staan. Zo weten we wie er allemaal meegaat en zijn we zeker dat er niemand vergeten wordt. De aanwezigheidslijst wordt gemaakt en beheerd door de activiteitenverantwoordelijke.

Na de activiteit wordt de lijst bijgehouden in het activiteitenarchief gedurende 5 jaar.

Je e-mailadres komt nooit op de aanwezigheidslijst. We houden dit bij om je te kunnen contacteren als er bepaalde veranderingen zijn aan onze activiteit (bijvoorbeeld een nieuw vertrekuur). Het is de activiteitenverantwoordelijke die je in zo’n gevallen contacteert.

Je e-mailadres wordt niet bijgehouden. Na de activiteit wordt het verwijderd door de activiteitenverantwoordelijke.

Je allergieën worden bijgehouden. Bij ernstige allergieën wordt de voltallige kern op de hoogte gebracht voor jouw veiligheid.

Voor sommige activiteiten moet je betalen. Je betalingsgegevens worden nooit bijgehouden.

Je schrijft je in voor de quiz

Je schrijft je in voor de quiz van Mixed door een mailtje te sturen of het google formulier in te vullen.

Welke gegevens verzamelen wij?

  • Je naam en je voornaam
  • Je e-mailadres

Wat doen wij met deze gegevens?

Je naam en je voornaam komen samen met je ploegnaam op een aanwezigheidslijst te staan. Zo weten we wie er allemaal meedoet en zijn we zeker dat er niemand vergeten wordt. De aanwezigheidslijst wordt gemaakt en beheerd door de activiteitenverantwoordelijke.

Na de activiteit wordt de lijst bijgehouden in het activiteitenarchief gedurende 5 jaar.

Je e-mailadres komt nooit op de aanwezigheidslijst. We houden dit bij om je te kunnen contacteren als er bepaalde veranderingen zijn aan onze quiz (bijvoorbeeld een nieuw beginuur). Het is de activiteitenverantwoordelijke die je in zo’n gevallen contacteert.

Je e-mailadres wordt gedurende 1 jaar bijgehouden. Bij de volgende quiz zal je via mail uitgenodigd worden om opnieuw deel te nemen. Als je je niet inschrijft voor de quiz, zal je e-mailadres verwijderd worden. Als je je wel opnieuw inschrijft, wordt je e-mailadres opnieuw gedurende 1 jaar bijgehouden.

Je schrijft je in op de nieuwsbrief

Je schrijft je in op de maandelijkse nieuwsbrief door een mailtje te sturen.

Welke gegevens verzamelen wij?

  • Je naam en je voornaam
  • Je e-mailadres

Je naam en je voornaam worden samen met je e-mailadres bijgehouden in een contactlijst op Mailchimp.com. Enkel de communicatieverantwoordelijke heeft toegang tot deze lijst.

Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om je de maandelijkse nieuwsbrief te sturen. Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van onze fuiven en quiz.

Je vraagt een çavariapas aan

Om een çavariapas aan te vragen, moet je een formulier invullen opgesteld door çavaria.

Mixed stuurt dit formulier door naar çavaria, wij houden zelf geen gegevens bij.

Je vraagt een scholenwerking aan

Een scholenwerking aanvragen gebeurt altijd via mail.

Welke gegevens verzamelen wij?

  • Je naam en je voornaam
  • Je e-mailadres
  • Het adres van je school

Je naam en je voornaam en je e-mailadres worden uitsluitend gebruikt voor de nodige communicatie over de praktische afspraken.

Na de scholenwerking wordt je e-mailadres verwijderd door de scholenwerkingsverantwoordelijke.

De naam en het adres van de school worden bijgehouden in een lijst, zodat Mixed jaarlijks mooie grafieken kan maken om de inzet van onze vrijwilligers te bewonderen. Deze gegevens worden gedurende 5 jaar bijgehouden.