Weet je niet of je holebi bent, maar heb je wel eens gevoelens gehad voor iemand van hetzelfde geslacht waardoor je in de war geraakte? Of ben je er voor jezelf uit dat je holebi bent, maar is het moeilijk dit nu aan je omgeving te vertellen? Zou je graag aan een Mixed-activiteit willen deelnemen, maar is de gedachte om alleen naar een groep te komen waar je nog niemand kent te beangstigend?

Dan wil Mixed je graag helpen met haar onthaalwerking. In een strikt vertrouwelijk gesprek bieden onze onthaalmedewerkers je de mogelijkheid om je hart te luchten. Ze zijn geen professionele hulpverleners, maar gewoon holebi-jongeren met een luisterend oor. Een goed gesprek kan immers een vertrekpunt zijn om verder te gaan vanaf het punt waar je het even niet meer weet. Het is misschien een drempel, maar wij willen jou graag helpen.

HOE WERKEN WIJ?

Hoi!
Wij zijn Brian, Inge, Freya en Katherina en je kan ons zo bereiken:

  • via het Facebook-onthaal: We gaan elke eerste en derde woensdag van de maand tussen 20 uur en 22 uur online, en dan kan je met al je vragen bij ons terecht.
  • Via onze Facebookpagina: Zodra wij online komen, kan je ons aanspreken.
  • via mail of onderstaand formulier: kan je contact opnemen voor een gesprek met een van ons. We zoeken dan een rustige plek rond Aarschot, waar je je verhaal in een strikt vertrouwelijke sfeer kan doen. We bieden een luisterend oor voor de onzekerheden, vragen of zorgen waarmee je zit, zonder te oordelen of te zeggen wat je moet doen. Wat verteld wordt, wordt niet doorgegeven aan anderen. Stuur gewoon een mailtje naar onthaal@mixedonline.be of gebruik het online formulier onderaan de pagina.
  • Pompvia een instapmoment vóór ons café: we organiseren elke 3de donderdag van de maand tijdens het Mixedcafé een moment waarbij één van ons je opwacht om 20u30 aan het monument “De pomp” op de Grote Markt in Aarschot. We zullen eerst iets gaan drinken met jou om kennis te maken. Daarna kan je zelf beslissen of je mee naar ons café wil komen.

  • via een instapmoment vóór onze fuiven: we organiseren een leuke activiteit waar je kennis kan maken met anderen. Meer info vind je terug op onze fuifpagina.

Hou in gedachten dat alle gesprekken voor ons strikt vertrouwelijk zijn, zodat we zeker zijn dat je je verhaal ongeremd kan doen.
Hopelijk mogen we je binnenkort eens bij Mixed verwelkomen!

Onthaalformulier

Onthaalformulier
Naam is niet verplicht maar is makkelijker om je aan te spreken.
Je e-mail word enkel gebruikt om je vraag/bericht te kunnen beantwoorden.
Even checken of je geen spamrobot bent.