Activiteiten

Nov
26
do
Holebifilmfestival – Toneelvoorstelling Spot on: Tragedy
Nov 26 @ 20:30

TRAGEDY

tragedy_kopiekopie

En we gaan eens naar het toneel. Het stuk gaat over Marc en Emma, die hun intrek nemen in het herenhuis dat ze samen hebben opgeknapt. Maar veel rust is het jonge stel niet gegund. De eerste nacht al wordt Marc opgeschrikt door rare discomuziek. Erger nog, Marc begint dingen te zien die Emma niet ziet. Voor Emma’s moeder is het duidelijk: Marc is een slechte partij. Maar niet iedereen denkt er zo over… Terwijl er meer dan één lijk ‘uit de kast’ valt, begint voor Marc een race tegen de klok om zijn relatie te redden.

Als eerste productie brengt Spot On het geestige “Tragedy”, geschreven door Benjamin Laureys, losjes gebaseerd op de Franse filmkomedie “Poltergay” van Héctor Cabello Reyes en Eric Lavaine. Met bekende en nieuwe gezichten!

Tickets kunnen vooraf gereserveerd worden via volgend telefoonnummer: 016-56 48 24 of via e-mail annick@ccgasthuis.be. Op 26 november kunnen uiteraard, voor aanvang van de voorstelling, nog tickets aangekocht worden aan de balie. Tickets kosten 9 euro (8 euro met cavariapas). Place to be: CC Het Gasthuis, Gasthuisstraat 22, 3200 Aarschot. Iedereen van harte welkom! Ga je graag mee?

 • Wanneer: Woensdag 26 november
 • Afspreekplaats: JC De Klinker, Demervallei 14, Aarschot
 • Locatie: CC Het Gasthuis, Gasthuisstraat 22, Aarschot
 • Voor wie: iedereen
 • Prijs: 9,00€ / 8,00€ (met een Lidkaart Mixed of Cavariapas) Wie slim is boekt zijn ticket op voorhand (zie tekst)!
 • Inschrijven: Hoeft niet, kom gewoon naar De Klinker om 20u, of om 20u30 zien we je in Het Gasthuis.
 • Meer info: www.mixedonline.be
 • Facebook: https://www.facebook.com/groups/mixedonline/
Nov
28
za
Speeddate
Nov 28 @ 18:45

28-11-2015 Speeddate

Wil je graag naar onze fuif ‘Le mix’ komen, maar ken je niet niemand. Dan hebben we de ideale manier om snel nieuwe mensen te leren kennen. Kom naar onze speeddate en wie weet eindig je de avond heel veel nieuwe vrienden. Het is bovendien de ideale manier om Mixed te leren kennen.

 • Wanneer: Zaterdag 28 november, afspraak om 18u45
 • Afspreekplaats: JC De Klinker, Demervallei 14, Aarschot
 • Voor wie: iedereen t/m 30 jaar
 • Prijs: gratis
 • Bovendien: gratis inkom op holebifuif Le Mix (zaterdag 28 november)
 • Inschrijven: Hoeft niet, kom gewoon naar De Klinker om 18u45
Holebifilmfestival – Première internationale (kort)film
Nov 28 @ 19:45

Gender in the blender (European Youth Works)

zaterdag 28 november
Een première van een soap gemaakt door jongeren over jongeren rond het thema genderdiversiteit. 10 Letse jongeren en 10 Vlaamse jongeren hebben een unieke ervaring opgedaan hier in België en hebben dieper stilgestaan rond ‘gender’.


Wanneer: Zaterdag 28 november 2015, 19u45
Plaats: Utopolis, Demervallei 4, 3200 Aarschot
Voor wie: iedereen
Prijs:Gratis
Aansluitend: gratis inkom op holebifuif Le Mix op vertoon van je cinematicket!
Meer info: http://www.europeanyouthworks.eu/

Dec
19
za
Mixed @ Kerstmarkt Brussel met Liever Spruitjes & Basta
Dec 19 @ 13:30
Oh nee, ben jij ook iemand die de pakjes vergeet te kopen voor onder de kerstboom? Brussel is helemaal in kerstsfeer en we gaan eens een kijkje nemen. Als je zin hebt in gluhwein, een braadworst, ijsschaatsen, kraampjes bekijken, kom dan zeker met ons mee!

Om het nog leuker te maken gaan we samen met Liever Spruitjes en Basta!

Voor de praktische kant, gaan we carpoolen naar Brussel. We spreken af aan de JC De Klinker om vervolgens samen richting Brussel te trekken. De trein mag natuurlijk ook altijd. Het kan koud zijn, dus vergeet je niet warm in te duffelen!

Meer info Liever Spruitjes:
https://www.facebook.com/events/1634259823491245/

Meer info Basta:
https://www.facebook.com/events/1751432801751269/

Wanneer: Zaterdag 19 december, 12.30 uur
•Afspreekplaats: JC De Klinker, Demervallei 14, Aarschot (vervoer wordt voorzien)
•Locatie: Brussel
•Afspreekplaats Brussel: De trappen in de grote hal van het Centraal Station
•Voor wie: iedereen t/m 30 jaar
•Prijs: Gratis
•Inschrijven: Stuur een mail naar inschrijvingen@mixedonline.be en vermeld je naam en voornaam.

 

Jan
23
za
Mixed presents: Door 2 door dinner
Jan 23 @ 19:00

Vind je het TV programma ‘Komen eten’ ook zo leuk? Wel, bij Mixed hebben we er leuk alternatief rond gemaakt. We gaan eens lekker bij enkele vrijwilligers eten. Het voorgerecht ga je thuis bij iemand eten, om vervolgens het hoofdgerecht bij iemand anders gaat eten. Ben je bijvoorbeeld naar de kookkunsten van de coördinatoren Inge en Glenn. Dan is het nu uw kans! Samen met nog andere vrijwilligers van Mixed gaan ze hun beste gerechten op tafel toveren.

Ga je graag mee? Laat het dan horen tijdens ons café (elke 1e en 3e donderdag van de maand in Jeugdhuis De Klinker) of stuur een berichtje naar inschrijvingen@mixedonline.be!

INSCHRIJVEN VOOR DEZE ACTIVITEIT IS VERPLICHT!!!

Mrt
19
za
Real-life Monopoly met EV en &Of
Mrt 19 hele dag

We spelen een spel vanmiddag! &of , Mixed & Enig Verschil slaan de handen in elkaar.
We gaan het bekendste bordspel ter wereld spelen, maar dan LIVE!! Maak het meeste winst, koop de meeste huizen en straten. Zorg er vooral voor dat je niet in de gevangenis belandt. Haal veel geld binnen en heers over de stad als multimiljonair.
Wie krijgt het monopolie over Mechelen?

Schrijf je in via https://docs.google.com/forms/d/1wCh3MrXXOT0SQN-3oZu_rmBeIKDgunyueTZMz5dofZc/viewform?c=0&w=1

Opgelet afhankelijk van welke groep je bent, zijn er andere vertrek uren van de trein.
* EV: 12 u20 Samenkomst Centrale hal Antwerpen Centraal
* Enof: 12u20 samenkomst Station Leuven
* Mixed: 11u 35 samenkomst Station Aarschot
Als je met de vereningen komt betaal je slechts 4 euro.
(BE28 9731 2594 3420)

Wil je zelfstanding komen ? We verzamelen op 13u aan de voorkant van station Mechelen(KONING ALBERTPLEIN, 2 2800 MECHELEN)

Indien er vragen zijn of last minute wijzigingen contacteer dan je groepsverantwoordelijke.
*EV= Muriel George (0483/55 60 86)
*&of=Michiel Bertels (0496/038817)
*Mixed= Inge Hendrickx (0478 63 90 41)

Mede mogelijk gemaakt door WJNH !

Mei
14
za
Mixed @ Brussels Pride
Mei 14 hele dag

SV100682

Ook dit jaar wordt de Belgian Pride weer georganiseerd in Brussel en Mixed mag hier natuurlijk niet op ontbreken. We gaan een feestje bouwen op de truck van Youth 4 Equality. Het is een dag die in het teken staat van jezelf te zijn en trots te zijn op wie je bent. Straten worden gevuld met regenboogvlaggen. Het is een uniek evenement dat je zeker één keer in je leven moet gezien hebben.

We spreken af op zaterdag 14 mei aan het station van Aarschot om samen de trein naar Brussel te nemen. Ga je graag mee? Laat het dan horen tijdens Mixedcafé (elke 1e en 3e donderdag van de maand in Jeugdhuis De Klinker) of stuur een berichtje naar inschrijvingen@mixedonline.be!

Breng zeker ook een lunchpakket mee!

Wanneer: Zaterdag 14 mei, 13 uur
Afspreekplaats: Station Aarschot, Statiestraat 1, 3200 Aarschot om 11 uur.
Locatie: Brussel
Voor wie: iedereen t/m 30 jaar
Prijs: gratis (treinticket naar Brussel zelf voorzien – consumpties ter plaatse zelf te betalen) Inschrijven: Stuur een mail naar inschrijvingen@mixedonline.be en vermeld je naam en voornaam.

Jun
25
za
Mixed à Liège
Jun 25 hele dag

Heb je zin om eens goed te gaan shoppen of wil je liever onze Waalse buren leren kennen? Wel we gaan de beide doen. Luik heeft veel te bieden niet enkel kan je lekker rondsluimeren in de winkelstraten, maar kan je ook de nodige cultuur opsnuiven. Mixed gaat daarom deze Waalse stad veroveren en gaan we ons eens lekker laten gaan in de winkelstraten.

Ga je graag mee? Laat het dan horen tijdens Mixedcafé (elke 1e en 3e donderdag van de maand in Jeugdhuis De Klinker) of stuur een berichtje naar inschrijvingen@mixedonline.be!

Wanneer: Zaterdag 25 juni, uur nog te bepalen
Afspreekplaats: Station Aarschot, Statiestraat 1, 3200 Aarschot.
Locatie: Luik
Voor wie: iedereen t/m 30 jaar
Prijs: gratis (treinticket naar Luik zelf voorzien – consumpties ter plaatse zelf te betalen) Inschrijven: Stuur een mail naar inschrijvingen@mixedonline.be en vermeld je naam en voornaam.
Meer info: https://www.facebook.com/groups/mixedonline/

Jul
23
za
Mixed naar het zeetje
Jul 23 @ 09:00 – 10:00

Het is zomer en snikheet, daarom gaan we lekker afkoelen aan het zeetje. We gaan er een  super dagje van maken. Je kan lekker luilakken aan het strand, voldoende vitamine D opdoen en natuurlijk de nodige afkoeling krijgen in het water.

We spreken af op zaterdag 23 juli aan het station van Aarschot om samen de trein  te nemen. Wanneer het slecht weer is dan wordt deze activiteit verzet naar een latere datum.

Ga je graag mee? Laat het dan horen tijdens Mixedcafé (elke 1e en 3e donderdag van de maand in Jeugdhuis De Klinker) of stuur een berichtje naar inschrijvingen@mixedonline.be!

Wanneer: Zaterdag 23 juli om 9u
Afspreekplaats: Station Aarschot, Statiestraat 1, 3200 Aarschot.
Locatie: Knokke
Voor wie: iedereen t/m 30 jaar
Prijs: gratis (treinticket naar de kust zelf voorzien – consumpties ter plaatse zelf te betalen) Inschrijven: Stuur een mail naar inschrijvingen@mixedonline.be en vermeld je naam en voornaam.
Meer info: https://www.facebook.com/groups/mixedonline/

Sep
3
za
Mixed @ Fantasypride
Sep 3 hele dag
Zoals ieder jaar is er in Phantasialand de Fantasypride. Phantasialand organiseert een dag speciaal voor holebi’s. Phantasialand is niet een pretpark zoals een ander. Er zijn fantastische attracties ingekleed in een wondermooi park. Een echte aanrader is de Black Mamba, maar natuurlijk mogen we de nieuwste attractie niet vergeten, namelijk de Klugheim. Na een dag vol achtbanen, waterattracties en shows wordt het feest afgesloten door een knallende fuif. Het ideale moment om je regenbooghart en je voorliefde voor achtbanen te combineren.

Als je wil meegaan is inschrijven verplicht en kan via deze link:
https://goo.gl/forms/3WBD8qolGigWZAW93

We geven ook nog mee dat dit een groepsactiviteit is en hierdoor vragen we om samen te blijven.

Praktische info:
Wanneer: Zaterdag 3 september, 9 uur
Afspreekplaats: JC De Klinker, Demervallei 14, Aarschot (vervoer wordt voorzien)
Locatie: Phantasialand, Berggeiststraße 41, Brühl, Duitsland
Voor wie: iedereen t/m 30 jaar
Prijs: 45€/persoon – consumpties ter plaatse zelf te betalen + ter vergoeding van de vervoerskosten vragen we om een kleine vergoeding te betalen. Voor leden* bedraagt deze 2€ en voor niet leden 5€.

*Onder lid wordt verstaan dat je in het bezit bent van een çavariapas met het logo van Mixed.

Wanneer je hebt aangegeven dat je een çavariapas wenst, wordt je later per mail gecontacteerd om verdere gegevens te bezorgen.