Let’s hug Aarschot

SV101163

Hoi hoi iedereen,

Hier ben ik weer 😉 Ik hoop dat jullie ook zo genieten van dit fantastisch weer zoals ik 😉
Onder het motto dat binnen zitten wat saai is, ben ik maar eens van het goed weer gaan genieten. En hoe kan je dit beter doen dan door promo te maken voor de leukste vereniging van het land ‘Mixed’. Omdat er tegenwoordig al zoveel negatieve dingen gebeuren, wilde ik niets liever dan gratis knuffels uitdelen op de donderdag markt van de stad Aarschot. Maar eigenlijk feitelijk wilde ik ook eens weten wat de marktbezoekers nu eigenlijk denken van Holebi’s en wat hun gevoelens hiervan zijn. De reacties hiervan hebben ze op T-shirts mogen neerpennen en ja hoor het overgrote deel waren zeer positief.

SV101162SV101164

Ons team vond het daarom een zeer geslaagde zichtbaarheidsactie en wie weet komen er nog veel meer 😉

SV101167

Aarschot bij deze zijn jullie Proud! Mixed members 😉

Tot de volgende!

Max

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *