Lets be PRIDE – proud

SV101077

Hoi hoi iedereen,

Het is lang geleden, maar ik heb wel niet stilgezeten… Omdat ik PROUD ben op wie ik ben, was ik natuurlijk naar de Pride in Brussel geweest. Samen met Mixed heb ik me superduper geamuseerd. Op de wagen van Youth 4 Equalty heb ik me super geamuseerd, maar er komt nog meer! Zo ga ik naar de Pride van Amsterdam (Nederland) gaan. Mixed gaat namelijk op weekend in Nederland en dat juist op het moment van de Pride in Amsterdam, dus we gaan er zeker eens een bezoekje te brengen. Maar wie  weet ga ik nog ergens mijn trots uitstralen…

Meer info over het weekend of wil je meegaan: https://docs.google.com/forms/d/1oJMJc_y5VTkAqrmwb2_K81WjtOinvzG0nlUUYPILM3A/viewform?c=0&w=1

See you soon 😉

Greetz
Max

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *