De eerste editie van PROUD!

Joepie! Het was nog eens tijd voor een feestje. Het was de eerste keer dat het nieuwe fuifconcept PROUD! werd georganiseerd. Spannend, zeg! Op de affiche stond dat er een special act zou komen. Wie of wat zou dat zijn? Toen ik binnenkwam zag ik overal groene en oranje fluo: in de lucht, tegen de muur en op iedereen hun gezicht. Ze wilden mij ook voorzien van fluo-make-up, maar dat zag ik niet zo goed zitten. Mensen vergeten altijd dat een beer geen douchegel heeft om zich te wassen. Een beer likt zich schoon, en zo’n make-up smaakt denk ik toch niet zo goed.

Dj Reg kwam als eerste plaatjes draaien. Het is een leuke, toffe dame uit Nederland die met heel veel plezier naar Aarschot kwam. Nou, was dat gezellig zeg! Daarna kwam Dj Jacky, een best wel knappe jongen die ook plaatjes draait in het Hessenhuis in Antwerpen. Toen Jacky opgewarmd was, verschenen er ineens twee meisjes op het podium, in korte fluo rokjes nog wel. Ze kwamen freestyle dansen op de muziek van Dj Jacky. Na 20 minuutjes moesten ze even rusten, want dat is toch wel vermoeiend hoor. Even later kwamen ze in een andere outfit terug op het podium. Dit keer hadden ze een wit pakje aan met daarover een fluo-oranje vestje. Dat zag er cool uit, zeg!

Ik denk dat het voor de danseressen toch wel even schrikken was toen DJ Jacky 10.000 luchtballonnen van K3 begon te draaien. De danseressen wisten daar dus helemaal niets van, dus wisten even ook niet goed hoe ze daarop moesten dansen. Maar ze hebben dat wel supergoed gedaan. IMG_1856Na een tweede welverdiende pauze verschenen ze nog een derde en laatste keer op het podium met een fluo-oranje shirt met gele letters erop en fluogroene bretellen. Om het nog leuker te maken hadden ze ook een witte pruik en een zonnebril op. Dat zag er echt zo leuk uit.

Mijn vrienden van Mixed hadden speciaal voor mij een cava- en cocktailbar voorzien, zodat ik mijn favoriete drankjes kon drinken: Gin Tonic, Cuba Libre, Elexir de Bruges Orange, Passoa Orange en natuurlijk cava. Gelukkig was er ook de unieke virgin PROUD-cocktail zonder alcohol. Ideaal als je eigenlijk al een beetje te veel gedronken hebt en wat moet ontnuchteren.

Eargasm Galaxy sloot de fuif af met muziek uit de jaren ’90 en ’00. Leuk om ook eens te kunnen dansen op liedjes die ik eigenlijk niet ken omdat ze ouder zijn dan mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *