Holebifilmfestival YES HERE I COME

Hoi hoi iedereen,

Het is een tijdje geleden dat jullie nog van mij gehoord hebben, maar hier ben ik dus weer 😉
Ik heb niet veel nieuws te vertellen. Enkel dat het holebifilmfestival in Vlaams-Brabant gaat beginnen. En ook Aarschot is van de partij 😉
Wat heeft Mixed voor jullie in petto? Wel dat vinden jullie terug bij de activiteiten van Mixed. In Aarschot wordt Pride gespeeld en Gender in de Blender. Deze laatste film draait over het project European Youth Works. Over dit project heb ik al zoveel verteld, maar ik stop er nog niet mee :p
Deze film is een dikke aanrader en natuurlijk onze fuif achteraf ook 😉

Komen zou ik zo zeggen 😉

Meer info vind je:
http://www.holebifilmfestival.be/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *