European youth works – final???

Hoi iedereen,

Sorry dat ik wat laat ben om de nodige update te verschaffen over het project European youth works, maar ik steek het volledig op onze coördinatoren. Ze hebben namelijk hard gewerkt om er een geweldig project van te maken. Iedereen is nu naar huis. Het draaien van de soap is afgelopen. De Letse deelnemers zijn veilig geland en zijn in de wolken over hun avonturen. Misschien ga je ze nog wel eens zien. Ik heb al horen vliegen dat er sommige alles in het werk gaan stellen om op de première aanwezig te zijn. (Toch tof hé om inside information te krijgen.)

Ik ga nog wel de trailers van een paar episodes online zetten 😉

Voor het uiteindelijk resultaat nodig ik je graag uit op zaterdag 28 november om 19u45 in de Utopolis in Aarschot! En vergeet niet om vervolgens naar onze fuif te komen 😉

 

flyer A7-pagina001Tot snel

Max

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *